Kundeudtalelser

« tilbage til oversigten

Øster Hornum Borger- og Håndværkerforening

Øster Hornum Borger- og Håndværkerforening havde behov for en opdatering af byens portal samt øget samarbejde mellem byens mange foreninger. Vi ledte derfor efter en samarbejdspartner, der kunne løse begge dele, og efter søgning på internettet kom vi i kontakt med Frederik Schütt, Vision & Praxis.

Dialogen med Frederik resulterede i en ansøgning til Indenrigsministeriets Landdistriktspulje, og i marts 2005 fik vi bevilget økonomisk støtte til afvikling af en workshop og til opdatering af byens portal.

I september 2005 afviklede vi workshoppen med deltagelse af byens mange foreninger. Workshoppens spørgsmål var byens fremtid og udvikling, hvad skal til for at nå nye mål, samt hvordan kan Øster Hornum Portalen og andre medie bruges til formålet.

Øster Hornum Borger og Håndværkerforening har fået mange positive reaktioner fra deltagerne på workshoppen samt fra brugere af Øster Hornum Portalen. Vi har fået en funktionel portal, der giver brugerne mulighed for at være aktive, f.eks. på debatsiden eller oprette en aktivitet i kalenderen. Samtidig er portalen forholdsvis let at opdatere for web redaktøren.

Alt i alt har Øster Hornum Borger og Håndværkeforening været utroligt tilfredse med samarbejdet og sparringen med Vision & Praxis. Selv om afstanden målt i km. mellem København og Himmerland er stor, er samarbejdet blevet meget tæt og intensivt. Dette skyldes ikke mindst Frederiks evne til at forstå vore tanker og behov og selvfølgelig flittig brug af e-mail og telefon.

Med venlig hilsen

Ole Majgaard
Øster Hornum Borger og Håndværkerforening