Kvalitetshjemmesider

Godt i gang!

Prisbillig basispakke

Kom godt i gang med alt, hvad der skal til for skabe en indbydende og fleksibel hjemmeside.


Pris: 5.000 kr. eks. moms.
Yderligere moduler: 500 pr. stk.

3 stærke


Dette er Vision & Praxis' demonstrationshjemmeside.

Vi tilbyder dynamiske, velorganiserede, tilgængelige og brugervenlige hjemmesider - med mennesker i den anden ende til at hjælpe dig godt i gang - med domænet, webhotellet og selve hjemmesiden.

Alt hvad du kan se på denne hjemmeside er eksempler på, hvad du kan få på din egen hjemmeside. Spørgsmål?
Kontakt Vision & Praxis på telefon eller e-mail.

Design


Designet tager afsæt i dine ideer og dit materiale! Hvad du ser her, er blot eksempler på, hvordan din hjemmeside kunne se ud, men der er mange flere og meget anderledes muligheder end disse.

Se andre eksempler - business - jungle - vinter - shades of grey - uden pynt - se også design.

De største nyheder


Passwordbeskyttelse - Du kan nu vælge at forbeholde særlige dele af din hjemmeside for registrerede brugere med password... og endda skelne mellem gæster uden password, brugere med almindeligt password og superbrugere med privilegeret adgang.

Alle sider (undtagen forsiden) kan passwordbeskyttes. Ingen sider er dog beskyttet her på demonstrationssiden.Flash video - kan nu anvendes overalt på hjemmesiden. Du kan dog stadig også præsentere dine videoer samlet i video-modulet.

Orddeling - Orddeling sker nu automatisk på alle sider, så højremargen er mere jævn og siderne bliver mere rolige at se på.

Søg på siden - Find søgefunktion og prøv den under menuen til venstre. Sammen med den finder du også et link til den nye automatisk genererede "sitemap". Begge vil gøre det nemmere for dine gæster at få overblik over din hjemmeside.

Hvad kan hjemmesiden?


Klik dig rundt på siden og se de mange eksempler på dine valgmuligheder med en hjemmeside fra Vision & Praxis. Du betaler kun for de moduler, du har brug for! Se dine valgmuligheder i menuen til venstre mellem forskellige moduler, som du kunne have glæde af.

Under generel info finder du svar på en masse af de spørgsmål, du måtte have.